Over ons

Uw sportveld in veilige handen

Sport doet ons hart sneller kloppen. Diverse sportclubs bedrijven hun sport op een door Maat Sportvelden aangelegde of onderhouden (kunst)grasmat. Zonder het te weten heeft u wellicht al eens op een veld van ons gespeeld.

Met onze kennis en ervaring in het aanleggen, onderhouden en renoveren van buitensportvelden voor bijvoorbeeld voetbal, hockey en tennis bent u in veilige handen.

Voetbal groeit nog steeds als meest populaire sport ter wereld. Niet verwonderlijk dat ook de voetbalvelden steeds belangrijker worden. De beste sportprestaties worden geleverd wanneer de beste faciliteiten aanwezig zijn. Maat Sportvelden is uw garantie voor een perfect ontworpen veld dat op al uw wensen aansluit. Onze velden bieden optimaal speelcomfort dat zowel de sportresultaten als de veiligheid van de spelers ten goede zal komen.

Maat Sportvelden is het bedrijf voor het vernieuwen of onderhouden van een bestaand (kunst)grasveld. Wij werken niet alleen voor gemeenten en sportclubs, maar ook voor particulieren en scholen die voor kunstgras kiezen.